Bemutatkozás

Cégünk 2003-ban kezdte meg acélkereskedelmi tevékenységét, és az elmúlt 12 évben folyamatosan fejlődött. Telephelyünk Forráskúton(a szegedi út mentén) a Forráskút dűlő 15 sz. alatt található, 1500m2 fedett raktárral kb. 5000m2 szabad raktárterületen.

Jelenleg kereskedésünkben 12 fő dolgozik. Tevékenységünket a folyamatos fejlesztés jellemzi, ennek szellemében 2014-ben árukészletünket jelentősen megnöveltük és kínálatunkat szélesítettük! Kb.900 tonna raktárkészlettel rendelkezünk jelenleg, és a vevőink igénye szerint bővítjük.

Új igényekre rugalmasan és gyorsan tudunk reagálni, mert az ország legjelentősebb gyártó, illetve nagykereskedelmi és import cégeivel kiemelt partneri kapcsolatban állunk.

Elsősorban S235-s minőségű szénacélokat forgalmazunk, de készletünkben megtalálhatók az S355, C45, 42CrMo4, automata minőségű anyagok is! Ezenkívül rozsdamentes anyagokat, alumínium lemezeket is forgalmazunk raktárról! Megnövekedett árukészletünkkel és kedvező árainkkal nem csak kiskereskedelmi, lakossági vásárlóinkat, hanem viszonteladókat, gyártókat, végfelhasználókat is ki tudunk szolgálni. Célunk a régió közvetlen környezetében, az acélanyagot felhasználók és viszonteladók igényeinek minél szélesebb választékból történő kielégítése!

Járműparkunkkal gyors és rugalmas kiszolgálást és kiszállítást tudunk vállalni! 2 db 1,5 tonnás és egy 7,5 tonnás teherautó szállítja a megrendelési címre az anyagokat a vevői igényeknek megfelelően.

Egyedi igényeket is kiszolgálunk, raktáron nem tartott speciális, bronz, réz és magas minőségű anyagok beszerzését vállaljuk gyorsan, akár 1-2 napon belül is mennyiségi megkötés nélkül.

Fűrészgépeinkkel és daraboló eszközeinkkel vállaljuk az anyagok méretre szabását! Gerendákat, csöveket, zártszelvényeket, köranyagokat, szögacélokat, négyzetacélokat 500–as méretig tudunk vállalni! Vékony lemezeket lemezdaraboló gépünkkel, vastag, durva lemezeket plazmavágóval daraboljuk méretre az ügyfél kívánsága szerint.

A darabolások egyedi igények szerint történnek, ezért ha ilyen igénye van, keresse és kérje eladóink és üzletkötőink segítségét!