Termékeink

Termékismertetõ

Az általunk gyártott termékek, horganyzott acél tartóprofilok és polclemezek a szükséges kötõelemekkel. A Fordex fantázia néven szereplõ polcrendszer kompatibilis, jelenleg a piacon lévõ, más néven kapható, de megegyezõ perforációval bíró csavarkötésû polcos állvánnyal, valamint jól kombinálható más állvány rendszerekkel. Polclemezeink 44 különbözõ méretben készülnek, így a kölömbözõ magasságú és erõsségû tartóprofilokkal számtalan variációban összeállíthatóak.
További elõnyei:
-Tetszés szerint bõvíthetõ,variálható
-Minimális szakértelemmel gyorsan összeállítható.
Teherbírás: a polclemezek anyagvastagságtól függõen 130-250kg-al terhelhetõek.
Háttérdokumentáció: a termékek minõségi bizonyítvánnyal ill. ÉME tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Felhasználási terület: a fordex polcok szinte minden területen alkalmazhatóak, háztartásoktól kezdve, eladóterekben, irattárakban, valamint egészen a galériás raktárbázisokig.

Polcrendszer

Igyekszünk valamennyi megrendelőnk igényeit figyelembe véve testre szabott raktározási és archiválási megoldásokat kínálni. Az általunk gyártott Fordex Fémpolc akár otthoni használatra, akár raktárakban vagy üzleti berendezésként is megfelelnek. Karbantartást nem igényelnek, egyszerű az összeszerelésük, és számtalan terhelési feladatra alkalmasak. Használatukkal hely takarítható meg, bármilyen helyiségről is legyen szó: lakásban háztartási fémpolc, munkahelyen irattári polc, raktárban akár galériás polcrendszer segítségével maximális helykihasználást lehet elérni. Raktárakban és üzletekben a Fordex polcrendszer nagyszerű kialakítása révén több árut lehet elhelyezni, stabilitásuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően - lemezvastagságtól függően 120-250 kg - nagy tömegű tárgyak is biztonságosan elhelyezhetőek rajtuk, akár többszintes állványok is kialakíthatók. Kisebb alapterületű raktárakba, ha a galériás polcrendszer kerül, jóval több árut, eszközt, nyersanyagot vagy éppen készterméket lehet tárolni. Ugyanakkor egy adott mennyiségű raktározásra szánt anyag ezen polcrendszerekre helyezve kisebb helyen elfér, kisebb raktárra van szükség, következésképpen kevesebb lesz a fenntartási költség.

Fémpolc

A Fordex fémpolc rendszerünk horganyzott profilokból, acélpolcokból, saroklemezekből és csavarokból tevődik össze. Mivel 60 féleméretben gyártunk fém polc elemeket, azok más-más méretű és teherbírású tartóprofilokkal könnyűszerrel variálhatóak, számtalan szerkezeti formát lehet kialakítani belőlük. A kialakított polcrendszer vagy állvány szükség esetén könnyen szétszerelhető, és más formában összecsavarozható. Termékeink jól összeilleszthetőek a kereskedelemben kapható, más név alatt forgalmazott, hasonló perforációval rendelkező polcokkal (egyéb gyártású fémpolcokkal) és állványrendszerekkel. Horgonyzott és festett kivitelben készítjük termékeinket. Az előbbi korrózióállóbb, az utóbbi tetszetősebb, így a megrendelőink döntik el, hogy a felhasználási terület függvényében melyik megoldást választják. A Fordex fémpolcok üzletberendezések kialakítására is megfelelnek. A tetszés szerint bővíthető és a helység jellegzetességeihez igazítható polcokkal helytakarékos üzletberendezés alakítható ki, minimális hozzáértéssel.

Egyéb forgalmazott termékeink

Fém és műanyag tárolóboxok - Raktárakban és üzletekben (barkácsüzletek) darabos áru tárolására alkalmasak. A műanyagból készült MH boxok különböző színekben vásárolhatók meg. A Fordex polcokra helyezve kisebb tárgyak, alkatrészek, szegek, csavarok, rögzítő elemek tárolhatók bennük. Használt termékek is megrendelhetők cégünknél, Salgó, Dexion és más fémpolcok, polcrendszerek.